روسیه: اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ایران هیچ تأثیر قانونی ندارد رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات صهیونیستی شکست خورد درخواست گوترش برای مذاکره درباره توافق هسته‌ای درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد

اظهارات یحیی سریع درباره جزئیات حمله پهپادی به عربستان

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات جدیدی از حمله گسترده پهپادی و موشکی شب گذشته به عمق خاک عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز (یکشنبه) در یک کنفرانس خبری، به بیان جزئیات عملیات گسترده شب گذشته (شنبه) در خاک عربستان سعودی پرداخت.

 

به نوشته وبگاه شبکه المسیره، او گفت که این عملیات با نام «توازن الردع الخامسة» (موازنه پاسخگویی پنجم) با پهپاد و موشک بالستیک به طور مشترک انجام گرفت.

 

یحیی سریع افزود: «مواضع و اماکن حساس در ریاض پایتخت دشمن، با یک موشک بالستیک از نوع "ذوالفقار" و ۹ فروند پهپاد "صماد۳" هدف قرار گرفت. شش فروند پهپاد "قاصف k۲" نیز مواضع نظامی در مناطق "ابها" و "خمیس مشیط" را هدف قرار دادند که به فضل خدا به دقت اصابت کرد.»

 

او با بیان اینکه، عملیات «توازن الردع الخامسة» از شامگاه شنبه تا صبح امروز به طول انجامیده است، تأکید کرد: «تا زمانی که حملات و محاصره بر کشورمان ادامه دارد، عملیات‌های ما نیز ادامه خواهد داشت و بیش از پیش گسترده خواهد بود.»

 

یحیی سریع، از ساکنان عربستان سعودی خواست تا از تمامی مواضع و اماکن و فرودگاههای نظامی خود را دور نگه دارند.

 

ائتلاف سعودی شب گذشته مدعی انهدام یک فروند موشک بالستیک ارتش یمن بر فراز شهر ریاض شد و کاربران توییتر نیز از شنیده شدن صدای انفجار در شهر ریاض خبر دادند. ویدئوهایی نیز بین کاربران دست به دست شد که فعال شدن سامانه‌های موشکی ساخت آمریکا (پاتریوت) را نشان می‌داد.

 

پس از این حمله، فعالیت‌ فرودگاه‌های شهرهای ریاض (مرکز) و جده (غرب) و تمامی پرواز هواپیماها بر فراز آسمان عربستان متوقف شد.

 

اما در مقابل نیز ائتلاف سعودی بامداد امروز در یک حمله پهپادی به یک منزل مسکونی در شهر الحدیده در غرب یمن، پنج تن از اعضای یک خانواده از جمله یک کودک را به شهادت رساند./فارس

 

ارسال نظر